maandag 4 april 2011

Weekverslag 2

Een nieuwe week! Na een weekendje rust en bekomen van een lamme arm nog heel even doorbijten met dat strijkgoed! Wordt toch wel een beetje vervelend nu.
 Rond 11 uur kwam er een turks echtpaar op bezoek! Die wilden een aantal mooie huwelijksportretten. Ik mocht Dave assisteren hierbij!
Woensdag hebben we alle dekbedden afgerond en opgestuurd naar Wehkamp. Alles werd weer netjes aan kant gemaakt en onze (freelance)styliste vertrok naar een nieuwe klus. Er was nog wat kleding te fotograferen voor Wehkamp en aangezien er niet heel veel haast was gaven ze mij zelfs de kans om een paar foto's te maken en deze te bewerken.
Donderdag was ook wel erg leuk en spannend! Ik mocht met de baas op pad om in Aadorp op een tamelijk kleine school met circa. 120 leerlingen school- en pasfoto's te maken! Leuk! Al die kleine kinderen die maar moeilijk stil konden blijven zitten of niet in de camera konden kijken of niet konden lachen was toch wel een hele kluif om deze goed op de foto te zetten. Daar moest je toch wel letterlijk de clown voor uithangen voordat dat een beetje wou lukken. De pasfoto's en familieportretten werden in de Fotobus gemaakt. De groepsfoto's buiten. Erg lachen kun je zeker bij zo'n klus!



Dat was alweer week 2 en op naar week 3!
Het wordt steeds leuker en leuker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten